Vakantiehuis Noorwegen

Lees hier verder over de vakanties in Noorwegen ->

Vakantiehuis Noorwegen

Een vakantiehuis huren in Noorwegen? Wat is er allemaal mogelijk? Kom op deze pagina meer te weten over een vakantiehuis Noorwegen.

Vakantiehuis NoorwegenNoorwegen is algemeen bekend en bewonderd om zijn brede waaier van natuurlijke bijzonderheden en schoonheden: diepe bossen, arctische toendra’s, hoge bergtoppen, en natuurlijk, de majestueuze fjorden. Het is geen wonder dat het land reizigers lokt uit de hele wereld. Bekijk hieronder meer informatie over een vakantiehuis Noorwegen. De verblijfsaccommodaties gaan van eenvoud tot luxe, aan de zee of met een een schilderachtig uitzicht op de bergen.Noorwegen biedt een breed scala aan vakantiehuizen in elke grootte en prijsklasse:

  • Vakantiehuizen
  • Villa’s
  • Chalets
  • Hutten
  • Appartementen

Daar Noorwegen zo divers is, is de keuze van uw accommodatie afhankelijk van uw reisbestemming. Vakantiehuizen vindt u op de particulier markt, maar zeker ook online.
De meeste huizen beschikken naast uw slaapruimte ook een keuken waar u zelf aan de slag kunt.

Bekijk hier de Noorwegen reizen en vakanties >>

Vakantiehuis Noorwegen:

Noorwegen is een wandelparadijs.

Vakantiehuis NoorwegenHet wandelnetwerk is nergens ter wereld zo goed georganiseerd als in Noorwegen. Bovendien zijn berghutten overal rijkelijk verspreid. De hutten gaan van budget vriendelijk en eenvoudig tot verrassend luxueus. Omdat ze meestal wel afgelegen liggen, worden berghutten niet voor een lange periode gehuurd. Maar toch, het is er zalig genieten van de zuivere lucht, het schone water en de ongerepte natuur.

Vakantiehuizen per week

Stel, u neemt een drie weken durende reis naar Noorwegen. Dan is de combinatie van drie vakantiehuizen ideaal. Noorwegen is behoorlijk uitgestrekt en wanneer u kiest voor een vast vakantiehuis kan u best een weekje Noorden, centraal en in het Zuiden huren. Het openbaar vervoer zorgt voor een zorgeloos transport.

Waarom Noorwegen?

Noorwegen heeft een onbetwiste ‘wow’ factor. De diversiteit van de seizoenen zorgt dat het landschap er een is van contrasten: De Noorse fjorden met zijn steile flanken en kronkelende, diepblauwe uitgestrekte waters hoort tot de to do lijst van de meeste bezoekers in de zomer. Tijdens de winter zijn er prachtige skigebieden en het mooie Lapland te ontdekken. Het boeken van een mooie reis naar Noorwegen is ontzettend leuk om te doen en het uitzoekwerk is ook gaaf! Al eens gedacht om naar Lapland te gaan (Noorse gedeelte)? Een reis naar Lapland (reis Lapland), rondreis Lapland of te genieten van een vakantie in Lapland is geweldig! Bekijk de reizen naar Noorwegen hieronder.

Bekijk hier de reizen naar Noorwegen en vakanties >>

Bekijk hieronder meer leuke weetjes over het maken van een reis door Noorwegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *