Vakantiehuis Noorwegen

Een vakantiehuis huren in Noorwegen? 

Noorwegen is algemeen bekend en bewonderd om zijn brede waaier van natuurlijke bijzonderheden en schoonheden: diepe bossen, arctische toendra’s, hoge bergtoppen, en natuurlijk, de majestueuze fjorden. Het is geen wonder dat het land reizigers lokt uit de hele wereld. Bekijk hieronder meer informatie over een vakantiehuis Noorwegen. De verblijfsaccommodaties gaan van eenvoud tot luxe, aan de zee of met een een schilderachtig uitzicht op de bergen.

Maak hieronder je keuze en bekijk de informatie over Noorwegen:
Auto / Bus e.a. (vervoer)
Bezienswaardigheden / klimaat
Overnachtingen
Prijzen / mogelijkheden
* Bij TUI is informatie te vinden over Noorwegen en vakanties

Noorwegen biedt een breed scala aan vakantiehuizen in elke grootte en prijsklasse:

  • Vakantiehuizen
  • Villa’s
  • Chalets
  • Hutten
  • Appartementen

Daar Noorwegen zo divers is, is de keuze van uw accommodatie afhankelijk van uw reisbestemming. Vakantiehuizen vindt u op de particulier markt, maar zeker ook online.
De meeste huizen beschikken naast uw slaapruimte ook een keuken waar u zelf aan de slag kunt.

Vakantiehuis Noorwegen:

Noorwegen is een wandelparadijs.

Vakantiehuis NoorwegenHet wandelnetwerk is nergens ter wereld zo goed georganiseerd als in Noorwegen. Bovendien zijn berghutten overal rijkelijk verspreid. De hutten gaan van budget vriendelijk en eenvoudig tot verrassend luxueus. Omdat ze meestal wel afgelegen liggen, worden berghutten niet voor een lange periode gehuurd. Maar toch, het is er zalig genieten van de zuivere lucht, het schone water en de ongerepte natuur.

Vakantiehuizen per week

Stel, u neemt een drie weken durende reis naar Noorwegen. Dan is de combinatie van drie vakantiehuizen ideaal. Noorwegen is behoorlijk uitgestrekt en wanneer u kiest voor een vast vakantiehuis kan u best een weekje Noorden, centraal en in het Zuiden huren. Het openbaar vervoer zorgt voor een zorgeloos transport.

Waarom Noorwegen?

Noorwegen heeft een onbetwiste ‘wow’ factor. De diversiteit van de seizoenen zorgt dat het landschap er een is van contrasten: De Noorse fjorden met zijn steile flanken en kronkelende, diepblauwe uitgestrekte waters hoort tot de to do lijst van de meeste bezoekers in de zomer. Tijdens de winter zijn er prachtige skigebieden en het mooie Lapland te ontdekken. Het boeken van een mooie reis naar Noorwegen is ontzettend leuk om te doen en het uitzoekwerk is ook gaaf!

Bekijk hieronder meer leuke weetjes over het maken van een reis door Noorwegen.

Bijgewerkt op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *