Vakantie Noorwegen rondreis

Geniet van een mooie vakantie in Noorwegen met een rondreis!

Van plan om een rondreis door Noorwegen te gaan maken? Spijt zult u daar niet snel van krijgen. Noorwegen is namelijk een prachtig en veelzijdig land waar toeristen oneindig kunnen genieten. Benieuwd naar de zogeheten hotspots in dit land die eigenlijk niet gemist mogen worden tijdens een rondreis? Hieronder zijn ze op een rijtje gezet! Bekijk hieronder meer informatie over de hotspots van Noorwegen wanneer u een vakantie wilt houden of het maken van een mooie rondreis door het prachtige Noorwegen (vakantie Noorwegen rondreis). Veel plezier met het boeken van een mooie reis naar Noorwegen. Geniet van de reis en het uitzoekwerk, het is absoluut de moeite waard!

Maak hieronder je keuze en bekijk de informatie over Noorwegen:
Auto / Bus e.a. (vervoer)
Bezienswaardigheden / klimaat
Overnachtingen
Prijzen / mogelijkheden
* Bij TUI is informatie te vinden over Noorwegen en vakanties

Vakantie Noorwegen rondreis:

Vakantie Noorwegen rondreisHotspots in Noorwegen

  • De twee grootste steden van Noorwegen zijn Oslo en Bergen. Beide steden zijn door een 25 kilometer lange tunnel met elkaar verbonden omdat de vroegere weg ‘s winters vaak onbruikbaar was. In beide steden valt van alles te zien op het gebied van cultuur en architectuur. Daarnaast is er aan de rand van de steden ook volop natuur te zien.
  • Voor echte ongerepte natuur, is het verstandig om wat verder buiten deze twee steden te kijken. Noorwegen heeft naast de unieke Fjorden ook vele bossen en stranden waar nog ongerepte natuur te bewonderen valt.
  • Het noorden van Noorwegen is voor veel toeristen ook een unieke belevenis. Hier is bijvoorbeeld met de Noordkaap het meest noordelijke punt van Europa te bekijken. Doe dit wel in de zomer, want in de winter is het daar de hele dag donker. In het noorden kunt u bovendien een prachtige safari maken met een slee die wordt voorgetrokken door husky’s

Noorwegen biedt nog veel meer!

Behalve de bovenstaande punten is er uiteraard nog veel meer te beleven in Noorwegen. Het is echter onmogelijk om alle bezienswaardigheden en activiteiten op te sommen. Een bijzondere vermelding verdienen de vele Fjorden van het land echter wel. Er zijn enkele Fjorden die zo ontzettend mooi zijn dat het haast paradijselijk aandoet. In sommige Fjorden is het nodig om een rondvaart te maken om de Fjorden in al hun grootheid en schoonheid van een andere kant te bekijken. Dit is dan ook zeker een aanrader tijdens een rondreis door het land.

Wilt u meer te weten komen over Noorwegen, bijvoorbeeld hoe de kaart van Noorwegen eruit ziet, een last minute boeken, de Noorse Fjorden en andere informatie, dan kunt u hieronder enkele interessante pagina’s terugvinden voor het maken van een fantastische reis door Noorwegen.

Bijgewerkt op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *