Vakantie Noorwegen auto

Vakantie in Noorwegen met de auto? Alles over auto rondreizen en vakanties in Noorwegen.

Indien u van plan bent om op vakantie te gaan in Noorwegen, maar dat met u eigen vervoer wilt doen, is het raadzaam alles zeer zorgvuldig voor te bereiden. Ga vooraf goed na wanneer u wilt gaan waarbij het seizoen belangrijk is. Het is een zeer groot land. U moet ook bekijken wat u er wilt gaan doen en hoe lang u er wilt verblijven. Voor een dergelijke reis is het belangrijk, als u een trektocht door Noorwegen wilt maken, dat u de slaapplaatsen vooraf goed vastlegt. Dat kunt u het beste doen bij een erkend reisbureau. Zij kunnen u ook de adviezen geven die u nog heeft voor een dergelijke reis. Voor een rondreis moet alles precies worden vastgelegd. De verblijfplaatsen moeten worden besproken zodat er plaats is wanneer u arriveert, het aantal dagen dat u er verblijft enzovoort. In dit artikel komt u meer te weten over een vakantie Noorwegen met de auto.

Maak hieronder je keuze en bekijk de informatie over Noorwegen:
Auto / Bus e.a. (vervoer)
Bezienswaardigheden / klimaat
Overnachtingen
Prijzen / mogelijkheden
* Bij TUI is informatie te vinden over Noorwegen en vakanties

Vakantie Noorwegen auto:

  • Auto, met de auto door Noorwegen, een bijzondere ervaring.

Vakantie Noorwegen autoWanneer u alleen gaat naar Noorwegen, met de auto, moet u er zeker van zijn dat uw auto optimaal in orde is. De wegen zijn er goed berijdbaar alleen zult u merken dat er niet een stuk weg is dat recht en vlak is. Daarom zal de gemiddelde snelheid van het vervoer niet hoog zijn. Indien u zou besluiten eerst naar Oslo te gaan, dan kunt het beste daar meerdere dagen verblijven. In Oslo kunt u bijna alles doen wat u graag doet tijdens een vakantie.

Alleen voor het aanschouwen van de natuur, die overweldigend is, moet u buiten Oslo zijn. In Oslo kunt u prachtige gebouwen bezichtigen maar ook fijn winkelen of genieten van het heerlijke eten dat men er heeft. Noorwegen staat bekend om zijn uitstekende maaltijden. Vooral als u van vis houdt bent u hier op de juiste plaats.

Indien u voor een korte periode gaat is het niet raadzaam om van het zuiden van Noorwegen naar de Noordkaap te rijden. Dat kunt u wel doen als u voor een langere periode zal gaan. Maar wat u er ook doet, alleen een bezoek aan Oslo of een deel door Noorwegen rijden en andere plaatsen gaan bezoeken, het is zeker de moeite waard. U zal er geen moment spijt van hebben.

Bekijk hieronder enkele interessante pagina’s over het maken van een rondreis door Noorwegen, of te genieten van een heerlijke vakantie.

Bijgewerkt op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *