Vakantie in Noorwegen

Een vakantie doorbrengen in Noorwegen?

Indien u een reis naar Noorwegen wilt boeken dan is het verstandig, om vooraf goed te gaan bekijken wat u er wilt gaan doen. Het land kent zeer veel mogelijkheden om er uw vakantie door te brengen. U moet er niet naar toe gaan wanneer u graag een strandvakantie wilt boeken. Men heeft wel een strand maar daarvoor zijn andere landen geschikter. Noorwegen is over het algemeen een land voor personen die van avontuur houden. Ook voor de kinderen is het een mooi land dat veel mogelijkheden biedt. Voor het boeken van de reis en verblijfplaats is het belangrijk dat u dat bij een erkend reisbureau doet. Zij kunnen u de juiste adviezen geven die voor een dergelijk land noodzakelijk zijn. Ook zal men u erop wijzen, dat een dergelijke reis naar een van de Scandinavische landen, niet goedkoop is. Vervoer, eten en drinken zijn gemiddeld 70% duurden dan in Nederland. In dit artikel komt u meer te weten over het houden van een vakantie in Noorwegen.

Maak hieronder je keuze en bekijk de informatie over Noorwegen:
Auto / Bus e.a. (vervoer)
Bezienswaardigheden / klimaat
Overnachtingen
Prijzen / mogelijkheden
* Bij TUI is informatie te vinden over Noorwegen en vakanties

Vakantie in Noorwegen:

  • Parken in Noorwegen.

Vakantie in NoorwegenVoor de kinderen kan men attractie- themaparken bezichtigen. Zij zullen in die parken zeker aan hun trekken kunnen komen. Wanneer de kinderen zijn uitgekeken in de parken kunt u met ze de bergen beklimmen. Het is voor kinderen spannend om de Preikerstol te beklimmen die op een hoogte van 600 meter ligt. Uiteraard is het verstandig om een dergelijke tocht in het bijzijn van een gids uit te voeren. Wat ook voor de kinderen een belevenis is, is het overnachten op een Noorse boerderij. De meeste boerderijen hebben paarden waarop u samen met de kinderen heerlijke tochten in de omgeving kan maken.

Bezichtigingen in Noorwegen.

Noorwegen heeft vele mogelijkheden om bepaalde gebieden te bezoeken. Denk hierbij op de eerste plaats aan de mooie bergen met de diepe fjorden. Daarnaast zijn er zeer steile bergwanden met mooie watervallen en gletsjers. Ook een bezoek aan de 32 staafkerken is de moeite waard. Zij zijn verspreid over Zuid-Noorwegen. Zij behoren tot de grootste bezienswaardigheden van het land. De grootste is die van Heddal.

Een vakantie in Noorwegen is zeker de moeite waard. Ook kan het ontzettend gaaf zijn om een mooie rondreis te maken door Lapland, dit is het noordelijke gebied van Noorwegen.

Wilt u meer te weten komen over het maken van een mooie reis door Noorwegen of het boeken van een vakantie? Klik dan op onderstaande link. U gaat naar de specialist toe op het gebied van reizen naar Noorwegen.

Bekijk hieronder meer pagina’s die interessant zouden kunnen zijn voor het maken van een rondreis of een unieke vakantie in Noorwegen.

Bijgewerkt op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *