Rondreizen Noorwegen

Rondreizen door Noorwegen, een unieke belevenis.

Wanneer u veel van Noorwegen wilt zien is het belangrijk dat u kiest voor een rondreis. Dat kan men alleen of met de familie doen maar eventueel ook in groepsverband. Dit laatste heeft het voordeel dat u niet veel zelf hoeft te regelen. Wanneer u een dergelijke reis boekt dan wordt u met de bus vanuit Nederland, met de nodige stops, naar de eerste bestemmingsplaats gebracht. Wanneer u dan bij het hotel aankomt, bijvoorbeeld in Oslo, dan krijgt u uw kamer toegewezen. Daar kunt u zich opfrissen waarna u dan eventueel de stad Oslo kunt gaan bezichtigen. Vaak zal men bij een dergelijke groepsreis de vakantiegangers de gelegenheid geven om de stad te ontdekken door er een paar dagen te verblijven. Bekijk hieronder meer informatie over bijzondere rondreizen door het prachtige Noorwegen.

Maak hieronder je keuze en bekijk de informatie over Noorwegen:
Auto / Bus e.a. (vervoer)
Bezienswaardigheden / klimaat
Overnachtingen
Prijzen / mogelijkheden
* Bij TUI is informatie te vinden over Noorwegen en vakanties

Rondreizen Noorwegen?

  • Doortrekken door Noorwegen.

Rondreizen NoorwegenNa een aantal dagen zal men Oslo, in dit geval, achter zich laten om verder Noorwegen door te trekken. Een busreis zal vaak gaan tot de Noordkaap, met de nodige stops en overnachtingen. Op de Noordkaap aangekomen zal men voldoende tijd krijgen om de veel indrukken die er zijn te kunnen verwerken. Bij de groepsreis wordt alles keurig verzorgd. Dat is een ideale manier om zo Noorwegen te ontdekken.

Zelfstandig reizen door Noorwegen.

Wanneer je met het gezin een rondreis door Noorwegen wilt maken zal er vooraf alles tot in de puntjes geregeld moeten zijn. Hierbij zal u in samenspraak met een persoon van het reisbureau afspraken moeten maken, waar u van dag tot dag naar toe reist. Ook moet u aangeven waar u wilt overnachten en eten. Hierbij is het natuurlijk ook mogelijk, als u niet van plan bent om heel Noorwegen te doorkruisen een verblijfplaats uit te zoeken en van daaruit uw trips gaat maken.

Dat zou bijvoorbeeld Oslo kunnen zijn. Wanneer u dan tijdens zo’n uitstapje weer terug in het hotel komt dan kunt u even rusten om vervolgens dan lekker te genieten van een heerlijke maaltijd in een van de vele goede restaurants. Zo ziet u beiden hebben hun voordelen en nadelen. Reizen, maar dan niet in groepsverband, bent u vrijer om te doen en laten en wanneer u wilt.

Meer artikelen:

Bijgewerkt op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *