Rondreis Noorwegen single

Single maar niet alleen in Noorwegen! Maak een mooie rondreis.

Bent u single en wilt u op avontuur in de ongerepte natuur van Noorwegen, maar liever niet alleen? Ga dan mee met een van de gezellige groepsreizen naar Noorwegen. Wat te denken aan een bezoek aan de imposante fjorden, indrukwekkende watervallen, culturele steden en pittoreske dorpjes. Overdag volop op avontuur: raften op een wilde rivier, hiken naar de top van een berg of zwemmen in een van de vele meren en dan ’s avonds heerlijk bijkomen onder het genot van een drankje bij het knapperend kampvuur op de camping. In dit artikel komt u meer te weten over een mooie single rondreis door het unieke Noorwegen.

Maak hieronder je keuze en bekijk de informatie over Noorwegen:
Auto / Bus e.a. (vervoer)
Bezienswaardigheden / klimaat
Overnachtingen
Prijzen / mogelijkheden
* Bij TUI is informatie te vinden over Noorwegen en vakanties

Rondreis Noorwegen single:

Dit is wat u op een groepsreis onder andere kunt verwachten:

Bezoek aan de fjorden
Rondreis Noorwegen singleMaak een spectaculaire wandeling op de ‘Preikestolen’. Eindelijk aan de top kunt u genieten van unieke vergezichten. Dat is de fikse wandeling meer dan waard. Hier vandaan kijkt u ook zo de diepte van het Lysefjord in. Ook is het mogelijk om te gaan vissen in het fjord of lekker uit te rusten in een van de baaien.

Bezoek aan Bergen
Bergen de tweede stad van Noorwegen is een bezoek meer dan waard. Deze bruisende stad wordt omgeven door bergen en fjorden. Het heeft een gezellig centrum met veel restaurants en winkels. Ook zijn er vele musea te bezoeken.

Raften op de Otra rivier
Omgeven door een prachtig bergachtig gebied ligt de Otra rivier waarop u als echte avonturier de woeste stroomversnellingen moet trotseren tijdens het raften.

Watervallen in Husedalen
Maak een schitterende wandeling door prachtige bossen en langs een snel stromende rivier en bezoek de indrukwekkende watervallen van Husedalen. Rust uit en picknick op een van open plaatsen in het bos. In dit natuurgebied kunt u ook kanoën op een van de bergmeren. Maak het mee en ga op avontuur in Noorwegen!

Meer informatie over rondreizen door Noorwegen of het genieten van een vakantie in Noorwegen:

Bijgewerkt op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *