Rondreis Noorwegen oktober

Een rondreis door Noorwegen in de maand oktober?

Een rondreis in de maand oktober door Noorwegen is een risicomaand. Het is een maand waarbij de winter in aantocht is. U kunt tijdens die periode nog zeer mooie dagen hebben in Noorwegen maar het kan er ook al verschrikkelijk koud zijn. Daarop zal u zich dus moeten voorbereiden. Voor een rondreis is het belangrijk dat u alles precies laat vastleggen. In dit artikel komt u meer te weten over het maken van een rondreis door Noorwegen in de maand oktober. Bekijk de reizen voor de oktobermaand in Noorwegen door op onderstaande link te klikken.

Maak hieronder je keuze en bekijk de informatie over Noorwegen:
Auto / Bus e.a. (vervoer)
Bezienswaardigheden / klimaat
Overnachtingen
Prijzen / mogelijkheden
* Bij TUI is informatie te vinden over Noorwegen en vakanties

Rondreizen door Noorwegen in oktober

  • Voorbereiding om een rondreis door Noorwegen te maken.

Rondreis Noorwegen oktoberVoordat u echter naar Noorwegen gaat en het gaat bespreken, is het belangrijk dat u vooraf weet wat u er wilt gaan doen. De maand voor vertrek ligt vast. Men zal u erop wijzen dat de kleding die u meeneemt lekker warm moet zijn. Thermokleding is hierbij ideaal. U zal wel een beslissing vooraf hebben gemaakt of u de reis alleen, gezin of in groepsverband wilt maken.

Het is wanneer u de reis zelfstandig met de auto wilt maken belangrijk dat uw auto helemaal in orde is. Zorg ook voor een goede reserveband. Indien u dus met de auto gaat zal u bij een rondreis van de ene overnachtingsplaats naar de andere moeten rijden.

Overnachten en naar de volgende bestemming

Hierbij kunt u vooraf ook aangeven hoe lang u op zo’n plaats wilt blijven. Er zullen plekken bijzijn waar u alleen maar komt voor een overnachting om dan in de ochtenduren weer door te trekken naar de volgende bestemming. Wanneer u bijvoorbeeld in de plaats Oslo aankomt, is het zelfs mogelijk, om daar gemakkelijk een aantal weken te blijven, zonder dat men zich ook maar een moment verveelt. Het is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden. Je kunt er goed uitgaan, winkelen, eten en terrasjes pakken. Dus voldoende voor een fijne vakantie.

Groep, met een groep door Noorwegen reizen.

Wanneer je kiest voor een rondreis door Noorwegen met een groep, in de maand oktober, zal men onder begeleiding van een gids langs alle mooie plekken komen. Met een groep in de maand oktober in Noorwegen door te trekken is mooi maar vooral ook gezellig. Tijdens de avonduren heb je gezamenlijk op een terras of restaurant voldoende aanspraak om de avond gezellig door te kunnen komen.

Wilt u nog meer te weten komen over het maken van een mooie rondreis door Noorwegen? Bekijk hieronder enkele pagina’s die wellicht interessant zouden kunnen zijn om vervolgens een besluit te maken waar en wanneer u wilt gaan rondreizen.

Bijgewerkt op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *