Rondreis Noorwegen hutten

Lees hier verder over de rondreizen in Noorwegen ->

Rondreis Noorwegen hutten

Rondreis door Noorwegen met verblijf in hutten!

Rondreis Noorwegen huttenStelt u het zich eens voor: u wordt wakker in the middle of nowhere en overal waar u kijkt ziet u natuur. Achter u staat een sfeervol houten hutje waar u die nacht heeft geslapen en u bent klaar om naar de volgende verblijfsplaats te gaan. Steeds meer mensen ontdekken het: een huttentocht door de prachtige natuur van Noorwegen. Dit wordt ook wel hytteferie genoemd, een vakantie waarbij je van hut naar hut trekt. Onderweg kom je de mooiste Noorse natuur tegen: van indrukwekkende rotspartijen tot aan uitgestrekte dennenbossen. Veel vakantiegangers kiezen voor een rondreis door Noorwegen met verblijf in verschillende hutten omdat ze op deze manier net iets meer comfort hebben dan ‘gewoon’ kamperen (rondreis Noorwegen hutten). Kom in dit artikel meer te weten over het maken van een mooie rondreis door Noorwegen en het verblijf in hutten. Bekijk de reizen door op onderstaande link te klikken.

Bekijk hier de rondreizen door Noorwegen >>

Rondreis Noorwegen hutten:

In Noorwegen vindt u veel campings en natuurgebieden waar u dergelijke hutjes kunt vinden. Deze slaapplekken bieden net wat meer luxe dan een tent, waardoor u op een comfortabele manier een prachtige reis kunt maken. Het fijne aan zulke hutjes is dat er over het algemeen veel spullen zoals dekens en handdoeken aanwezig zijn, zodat u daar geen rekening mee hoeft te houden. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om in een meer basic hutje te verblijven. In het hoogseizoen is het aan te raden om van tevoren een huttentocht te boeken zodat u zeker weet dat er plek is wanneer u op de plaats van bestemming bereikt. Een rondreis door Noorwegen met verblijf in enkele hutten is de ideale manier om de natuur van het land écht te leren kennen.

  • Bijzonder overnachten in Noorwegen doet u in een hut
  • Een huttentocht is de ideale manier om Noorwegen écht te leren kennen
  • In Noorwegen zijn honderden magische (bos)hutjes te boeken
  • Overnachten in een hut biedt net wat meer luxe dan in een tent
  • In het hoogseizoen is het aan te raden om van tevoren te boeken

Wilt u meer te weten komen over het maken van een prachtige rondreis door het mooie Noorwegen dan kunt u hieronder enkele pagina’s vinden. Tevens kunt u op elke pagina de tarieven te weten komen voor het maken van bijvoorbeeld een reis door Noorwegen voor 8 dagen, in de maand december, met een groep maar ook met bijvoorbeeld eigen vervoer. Dit kunt u te weten komen door op één van de links te klikken. Bij de reisorganisaties kunt u meer te weten komen over de prijzen, de mogelijkheden voor de reis en eventuele excursies.

Bekijk hier meer over een rondreis door Noorwegen in hutten >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *