Rondreis Noorwegen hutten

Rondreis door Noorwegen met verblijf in hutten!

Stelt u het zich eens voor: u wordt wakker in the middle of nowhere en overal waar u kijkt ziet u natuur. Achter u staat een sfeervol houten hutje waar u die nacht heeft geslapen en u bent klaar om naar de volgende verblijfsplaats te gaan. Steeds meer mensen ontdekken het: een huttentocht door de prachtige natuur van Noorwegen. Dit wordt ook wel hytteferie genoemd, een vakantie waarbij je van hut naar hut trekt. Onderweg kom je de mooiste Noorse natuur tegen: van indrukwekkende rotspartijen tot aan uitgestrekte dennenbossen. Veel vakantiegangers kiezen voor een rondreis door Noorwegen met verblijf in verschillende hutten omdat ze op deze manier net iets meer comfort hebben dan ‘gewoon’ kamperen. Kom in dit artikel meer te weten over het maken van een mooie rondreis door Noorwegen en het verblijf in hutten.

Maak hieronder je keuze en bekijk de informatie over Noorwegen:
Auto / Bus e.a. (vervoer)
Bezienswaardigheden / klimaat
Overnachtingen
Prijzen / mogelijkheden
* Bij TUI is informatie te vinden over Noorwegen en vakanties

Rondreis Noorwegen hutten:

Rondreis Noorwegen huttenIn Noorwegen vindt u veel campings en natuurgebieden waar u dergelijke hutjes kunt vinden. Deze slaapplekken bieden net wat meer luxe dan een tent, waardoor u op een comfortabele manier een prachtige reis kunt maken. Het fijne aan zulke hutjes is dat er over het algemeen veel spullen zoals dekens en handdoeken aanwezig zijn, zodat u daar geen rekening mee hoeft te houden.

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om in een meer basic hutje te verblijven. In het hoogseizoen is het aan te raden om van tevoren een huttentocht te boeken zodat u zeker weet dat er plek is wanneer u op de plaats van bestemming bereikt. Een rondreis door Noorwegen met verblijf in enkele hutten is de ideale manier om de natuur van het land écht te leren kennen.

  • Bijzonder overnachten in Noorwegen doet u in een hut
  • Een huttentocht is de ideale manier om Noorwegen écht te leren kennen
  • In Noorwegen zijn honderden magische (bos)hutjes te boeken
  • Overnachten in een hut biedt net wat meer luxe dan in een tent
  • In het hoogseizoen is het aan te raden om van tevoren te boeken

Rondreizen door Noorwegen

Wilt u meer te weten komen over het maken van een prachtige rondreis door het mooie Noorwegen dan kunt u hieronder enkele pagina’s vinden. Tevens kunt u op elke pagina de tarieven te weten komen voor het maken van bijvoorbeeld een reis door Noorwegen voor 8 dagen, in de maand december, met een groep maar ook met bijvoorbeeld eigen vervoer.

Meer informatie reisinformatie over Noorwegen:

Bijgewerkt op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *