Rondreis Noorwegen groepsreis

Kom hier alles te weten over het maken van een rondreis door Noorwegen met een groep.

Altijd al graag op rondreis door Noorwegen gegaan, maar beschikt u niet over een reisgezelschap? Dat hoeft uiteraard helemaal geen probleem te zijn. Het is namelijk ook mogelijk om met een groepsreis mee te gaan. Op deze wijze kunnen de meest bijzondere plaatsen in Noorwegen bezocht worden, zonder dat er zelf iets geregeld moet worden! Bovendien komt u ook in aanraking met andere mensen, die van dezelfde vakantie genieten. In dit artikel komt u meer te weten over het maken van een mooie rondreis door Noorwegen door middel van een groepsreis. Maak een geweldige groepsreis door Noorwegen door op onderstaande link te klikken. Bekijk de reizen!

Maak hieronder je keuze en bekijk de informatie over Noorwegen:
Auto / Bus e.a. (vervoer)
Bezienswaardigheden / klimaat
Overnachtingen
Prijzen / mogelijkheden
* Bij TUI is informatie te vinden over Noorwegen en vakanties

Rondreis Noorwegen groepsreis:

Alle hoogtepunten op een rijtje
Rondreis Noorwegen groepsreisIedereen die op rondreis in Noorwegen gaat, wil vooraf natuurlijk weten wat er allemaal te zien en te beleven valt in dit land. Hoewel iedere groepsreis weer net iets anders is ingedeeld, zijn er belangrijke onderdelen en bezienswaardigheden die vrijwel altijd terug zullen komen bij een reis naar Noorwegen:

  • De Noorse Fjorden zijn ongelooflijk mooi en uniek. Sommige zijn zelfs opgenomen op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Ze zien er dan ook prachtig uit en tijdens de groepsreis zullen ze zeker bezocht worden.
  • Ook de twee grootste steden van Noorwegen zullen in het programma van iedere groepsreis zijn opgenomen. Dat zijn Stockholm en Bergen. Overigens ligt er tussen beide steden een tunnel van maar liefst 25 kilometer lang. Hierdoor zijn ze eenvoudig te bereiken. In beide steden is vooral op het gebied van cultuur veel te zien.
  • Flåm is qua ligging een van de mooiste dorpen ter wereld. Het ligt aan het einde van de Sognefjorden en de natuur is er zo ontzettend mooi dat het lijkt alsof u in een sprookjesboek terecht komt. Een echte aanrader in deze omgeving is de Flåm Railway. Dit is een trein die een toch van 20 kilometer dwars door de natuur heen maakt. Tunnels, bergen, watervallen en diverse fantastische landschappen vormen het decor van deze route waarbij er van de Noorse natuur in al haar schoonheid genoten kan worden. De treinrit duurt een uur en de vertrekt meerdere keren per dag.

Wilt u nog meer te weten komen over het maken van een mooie rondreis door Noorwegen? Bekijk dan hieronder enkele pagina’s.

Bijgewerkt op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *