Rondreis Noorwegen december

Rondreis in december door Noorwegen!

Indien u een rondreis door Noorwegen, in de maand december, wilt gaan maken zal u zich zeer goed moeten voorbereiden. Ondanks dat men de wegen goed berijdbaar houdt zal men toch winterbanden moeten hebben en sneeuwkettingen. Dat is echter niet het enige waar men rekening mee moet houden. In het hoge noorden kan het zeer koud zijn. Daar kan het in de wintermaanden gemakkelijk tot wel dertig graden vriezen. Dat is niet aangenaam wanneer u daar niet voldoende op bent voorbereid. Wanneer u de reis boekt via een reisbureau dan zal men u daar echt wel op wijzen. Het dragen van thermokleding is bijna noodzakelijk om bij een zo’n temperatuur te kunnen overleven indien er wat zou gebeuren. In dit artikel komt u meer te weten over rondreizen door Noorwegen in de decembermaand.

Maak hieronder je keuze en bekijk de informatie over Noorwegen:
Auto / Bus e.a. (vervoer)
Bezienswaardigheden / klimaat
Overnachtingen
Prijzen / mogelijkheden
* Bij TUI is informatie te vinden over Noorwegen en vakanties

Rondreis Noorwegen december:

  • Zelfstandig reizen door Noorwegen.

Rondreis Noorwegen decemberWanneer u alleen een rondreis tijdens de wintermaanden in Noorwegen wilt maken moet u er dus voor zorgen dat uw auto voor 100% in orde is. Zorg voor voldoende kleding, thermokleding maar ook dekens als u door stukken van de auto in de auto zou moeten overnachten. Ook voedsel en drank moet je bij je hebben. Ga zeker niet in de nachtelijke uren lopen, want dan kunt u onderkoeld raken en dan bent u veel verder van huis. Probeer verbinding, telefonisch, te leggen met een persoon die u kunt helpen. Geef precies aan waar u bent want het zelfs mogelijk dat u in de nachtelijke uren ingesneeuwd raakt.

Groepsrondreis door Noorwegen in december.

Wanneer u met een groep in een bus in december een rondreis wilt maken en daarbij ook naar de Noordkaap wilt gaan is dat veiliger. Er zal met een dergelijke reis weinig kunnen gebeuren ook niet als er stukken zijn. Dan wordt er snel een hulpdienst benaderd die u zeker snel zal komen helpen. Nu is een groepsreis niet alleen goed verzorgd maar vaak ook heel gezellig. Wat is er nog mooier en aangenamer om samen met een groep, in december, de kerst bij een kampvuur te vieren met drank en eten.

Wanneer er op zo’n moment ook nog het noorderlicht aanwezig is, is het sprookje helemaal compleet. Een groepsreis is goed om te doen omdat je in principe zelf weinig hoeft voor te bereiden.

Meer artikelen:

Bijgewerkt op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *