Rondreis Noorwegen camper

Lees hier verder over de rondreizen in Noorwegen met de camper ->

Rondreis Noorwegen camper

Rondreis Noorwegen camper, erg bijzonder! Geniet van Noorwegen met een camper!

Rondreis Noorwegen camperNoorwegen is een ideale bestemming om met een camper doorheen te reizen. Rust en ruimte in combinatie met een adembenemende kustlijn die wordt gekenmerkt door talloze fjorden. Neem de meest bezochte toeristische weg van Noorwegen, de Trollstigen. Een knap staaltje techniek te midden van een majestueus landschap dat de rondreis tot een hoogtepunt maakt. De weg voert langs elf haarspeldbochten en vanaf diverse punten heeft u een onvergetelijk uitzicht. Iedere bocht heeft een eigen naam en is vernoemd naar de persoon die tijdens de aanleg van de weg over de werkzaamheden waakte. Sla onderweg regelmatig af om de fjorden, dorpen en kustwegen te bezoeken. Lees in dit artikel meer over het rondreizen per camper door het prachtige Noorwegen (rondreis Noorwegen camper info)

Bekijk hier de camper rondreizen door Noorwegen en meer >>

Rondreis Noorwegen camper:

  • Allemannsretten

Kamperen is in Noorwegen bijzonder populair en onderweg zijn er voldoende mogelijkheden om de camper voor een of meerdere nachten neer te zetten. Het concept “Allemannsretten” is in Noorwegen ongekend populair. Dit maakt het mogelijk om onder meer de camper neer te zetten op privé terrein van iemand. Uiteraard onder de strikte voorwaarde dat u beleefd bent, geen enkele schade aan de omgeving toebrengt en wegblijft van het gebied direct om een privé woning. Dit voorrecht is niet van toepassing op beschermde natuurgebieden.

  • Met de eigen camper of ter plekke huren?

Rondreis Noorwegen camperNoorwegen is goed bereikbaar met de eigen camper. Het is bovendien op verschillende plaatsen mogelijk om een camper te huren. Een rondreis met een camper geeft u alle tijd en vrijheid om de bezienswaardigheden op te zoeken die u graag wilt zien en verkennen. Geniet van een wonderschone natuur en op sommige plaatsen een merkwaardig uitziend landschap. Zet de camper onderweg neer en maak mooie wandelingen of fietstochten langs de indrukwekkende kustlijn en door de Nationale Parken. Bezoek ook zeker steden als Oslo, Lillehammer en Bergen.

  • Kystriksveien of Rv17

Volg met de camper de kustroute ‘Kystriksveien’ via weg Rv17. Een 650 kilometer lange en spannende strook die u van Steinkjer in het zuiden naar Bodø in het noorden brengt. Onderweg bevinden zich diverse campings en plaatsen waar u met uw camper terecht kunt.

Wilt u de reizen bekijken welke te maken zijn in Noorwegen? Klik dan hieronder op de link om het aanbod te bekijken bij de specialist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *