Rondreis Noorwegen bus

Geniet van de mooie omgeving en reis per bus door het unieke Noorwegen.

Grote delen van Noorwegen zijn gemakkelijk toegankelijk gemaakt door zijn uitgebreid netwerk van buslijnen, waardoor het reizen comfortabel en zorgeloos is. Veel touroperators zetten bussen in om op een handige, comfortabele en efficiënte manier om rond te reizen in een groot deel van Noorwegen. In dit artikel vindt u meer informatie over het maken van een mooie rondreis door Noorwegen met de bus.

Maak hieronder je keuze en bekijk de informatie over Noorwegen:
Auto / Bus e.a. (vervoer)
Bezienswaardigheden / klimaat
Overnachtingen
Prijzen / mogelijkheden
* Bij TUI is informatie te vinden over Noorwegen en vakanties

Rondreis Noorwegen bus:

Reizen met busoperatoren.

Het is mogelijk om een op maat gemaakte reis per tourcar te maken doorheen heel Noorwegen volgens speciale belangstelling of thema’s. Een groot voordeel is dat u als reiziger u niks van de weg hoeft aan te trekken. De bussen hebben het de nodige luxe en hun begeleiders kennen er elk fjord, hotel, activiteit of speciale interesses.
Plaatselijke busoperatoren kunnen bijna alles aan: van sightseeing in Oslo tot transfer naar luchthavens of langere afstand reizen voor kleine of grotere groepen.

Zelf een rondreis met de bus plannen.

Rondreis Noorwegen busTorenhoge kliffen, met ijs bedekte bergen en diepblauwe fjorden vormen een landschap zo majestueus het bijna niet te geloven is. De Noorse buslijnen nemen u mee door de grootste van de fjorden van Noorwegen en langs de meest spectaculaire landschappen.
Deze top mag u zeker niet missen:

Het nationale busnetwerk

Uiteraard vraagt een busreis die u zelf uitstippelt wat voorbereiding. Maar het is dan ook een goedkope en avontuurlijke manier van reizen.
Shuttlebussen brengen u van de luchthaven naar Oslo waaruit regionale bussen vertrekken. Busmaatschappij Nor-way Bussekspress heeft een uitgebreide netwerk van buslijnen en rijden door heel Noorwegen tot zelfs de Poolcirkel. De bussen sluiten goed aan op de veerboten.

Bepaalde routes geven korting , net als het reizen met een kleine groep. JVB verbindt dan weer de lijnen tussen Bergen en Lillehammer en Lapland heeft busmaatschappij Ofotens Bilruter die vanuit vanuit Narvik opereert.

Prijsinformatie en vertrektijden vindt u online of in de lokale toeristenbureaus. Voor meer informatie over het maken van een fantastische rondreis door Noorwegen of het genieten van een mooie vakantie kunt u hieronder meer informatie bekijken.

Bijgewerkt op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *