Rondreis Noorwegen bus

Lees hier verder over de rondreizen in Noorwegen met de bus ->

Rondreis Noorwegen bus

Rondreis Noorwegen bus, met de bus door Noorwegen? Geniet van de mooie omgeving en reis per bus door het unieke Noorwegen.

Rondreis Noorwegen busGrote delen van Noorwegen zijn gemakkelijk toegankelijk gemaakt door zijn uitgebreid netwerk van buslijnen, waardoor het reizen comfortabel en zorgeloos is. Veel touroperators zetten bussen in om op een handige, comfortabele en efficiënte manier om rond te reizen in een groot deel van Noorwegen. In dit artikel vindt u meer informatie over het maken van een mooie rondreis door Noorwegen met de bus (rondreis Noorwegen bus).

Bekijk hier de bus rondreizen door Noorwegen >>

Rondreis Noorwegen bus:

Reizen met busoperatoren.

Het is mogelijk om een op maat gemaakte reis per tourcar te maken doorheen heel Noorwegen volgens speciale belangstelling of thema’s. Een groot voordeel is dat u als reiziger u niks van de weg hoeft aan te trekken. De bussen hebben het de nodige luxe en hun begeleiders kennen er elk fjord, hotel, activiteit of speciale interesses.
Plaatselijke busoperatoren kunnen bijna alles aan: van sightseeing in Oslo tot transfer naar luchthavens of langere afstand reizen voor kleine of grotere groepen.

Zelf een rondreis met de bus plannen.

Torenhoge kliffen, met ijs bedekte bergen en diepblauwe fjorden vormen een landschap zo majestueus het bijna niet te geloven is. De Noorse buslijnen nemen u mee door de grootste van de fjorden van Noorwegen en langs de meest spectaculaire landschappen.
Deze top mag u zeker niet missen:

  • De westelijke fjorden
  • Rondreis Noorwegen busDe steden Oslo en Bergen
  • De Lofoten eilanden
  • Jotunheimen National Park
  • De eilandengroep Spitsbergen

Het nationale busnetwerk

Uiteraard vraagt een busreis die u zelf uitstippelt wat voorbereiding. Maar het is dan ook een goedkope en avontuurlijke manier van reizen.
Shuttlebussen brengen u van de luchthaven naar Oslo waaruit regionale bussen vertrekken. Busmaatschappij Nor-way Bussekspress heeft een uitgebreide netwerk van buslijnen en rijden door heel Noorwegen tot zelfs de Poolcirkel. De bussen sluiten goed aan op de veerboten. Bepaalde routes geven korting , net als het reizen met een kleine groep. JVB verbindt dan weer de lijnen tussen Bergen en Lillehammer en Lapland heeft busmaatschappij Ofotens Bilruter die vanuit vanuit Narvik opereert.

Bekijk hier de bijzondere rondreizen door Noorwegen >>

Prijsinformatie en vertrektijden vindt u online of in de lokale toeristenbureaus. Voor meer informatie over het maken van een fantastische rondreis door Noorwegen of het genieten van een mooie vakantie kunt u hieronder meer informatie bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *