Rondreis Noorwegen auto

Maak deze mooie rondreis met de auto door Noorwegen.

Noorwegen is onder veel toeristen een ontzettend populair land. Dat komt wellicht door de enorme diversiteit die in Noorwegen te vinden is. Er is ontzettend veel natuur te bezichtigen en daarnaast is er ook voor de cultuurliefhebbers en de toeristen die geïnteresseerd zijn in de historie van alles te zien. Met de auto een rondreis door Noorwegen maken? Dan zijn er enkele plaatsen waar iedere toerist eigenlijk geweest moet zijn. In dit artikel worden enkele van deze plaatsen opgenoemd! Wanneer u de reizen wilt bekijken door Noorwegen dan kunt u hieronder op één van de links klikken.

Maak hieronder je keuze en bekijk de informatie over Noorwegen:
Auto / Bus e.a. (vervoer)
Bezienswaardigheden / klimaat
Overnachtingen
Prijzen / mogelijkheden
* Bij TUI is informatie te vinden over Noorwegen en vakanties

Rondreis Noorwegen auto:

Populaire bezienswaardigheden in Noorwegen

  • Rondreis Noorwegen autoAls er in Noorwegen een rondreis met de auto wordt gemaakt, moet de hoofdstad Oslo natuurlijk worden aangedaan. In deze stad zijn talloze musea te vinden . Ook zijn er diverse historische gebouwen te vinden. Tot slot is een bezoek aan het prachtige opera gebouw een aanrader
  • Behoefte aan een dagje rust met de kinderen? Bezoek dan het schiereiland Bygdøy! Hier zijn talloze stranden en bossen te vinden. Omdat er op het schiereiland daarnaast veel belangrijke musea zijn gevestigd, wordt het eiland ook wel eens ‘het museumeiland’ genoemd.
  • De meeste mensen die naar Noorwegen gaan, willen ontzettend graag het Noorderlicht bekijken. De meeste kans om dit bijzondere natuurverschijnsel te zien heeft u vanaf september tot en met mei.
  • Ook de tweede grote stad in Noorwegen moet eigenlijk bezocht worden. In Bergen is van alles te doen maar het mooiste is misschien nog wel de ruim 300 meter hoge berg Fløyen. Er gaat een kabelbaan omhoog en van bovenaf worden er wandeltochten georganiseerd en er is een fantastisch uitzicht.
  • Wie aan Noorwegen denkt, denkt aan Fjorden. De Geirangerfjord is wellicht de mooiste Fjord van allemaal. Deze Fjord staat garant voor prachtige uitzichten omdat er nauwelijks vasteland langs het Fjord loopt. Er zijn verschillende watervallen en de met sneeuw bedekte bergtoppen volmaken het adembenemende plaatje.

Maak een rondreis door Noorwegen met de auto en bezoek al deze bijzondere plaatsen!

Voor meer informatie over rondreizen en vakanties:

Bijgewerkt op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *