Rondreis Noorwegen 8 dagen

Lees hier verder over de rondreizen in Noorwegen voor 8 dagen ->

Rondreis Noorwegen 8 dagen

Rondreis Noorwegen 8 dagen, een bijzondere reis. Een acht daagse rondreis door het mooie Noorwegen maken? Wat is er allemaal mogelijk en waar kan je het beste een mooie reis boeken voor deze tijd? Kom op deze pagina alles te weten over het maken van een 8 daagse rondreis.

Rondreis Noorwegen 8 dagenNoorwegen heeft verschillende mogelijkheden op het gebied van rondreizen. Van stedelijke charme in combinatie met een afwisselend landschap tot een rondreis door de westelijke fjorden. Voor iedereen die van écht avontuur houdt is de Arctische wildernis dé bestemming voor een aantal dagen in een sensationele omgeving. U kunt op eigen gelegenheid een rondreis maken waarbij u zelf uw tijd en route indeelt maar het is ook mogelijk om met een georganiseerde reis mee te gaan. Waar u ook voor kiest Noorwegen blijft verbazen. Bekijk hieronder meer informatie over het maken van een mooie rondreis door Noorwegen voor 8 dagen (rondreis Noorwegen 8 dagen).

Bekijk hier de 8 daagse rondreizen door Noorwegen >>

Rondreis Noorwegen 8 dagen:

  • Van Oslo naar de Noordkaap

Reis in 8 dagen van Oslo naar het meest noordelijke puntje van Noorwegen, de Noordkaap. Bekijk het oude stadscentrum van de Noorse hoofdstad en ga via de oude haven van Bergen met de boot naar Trondheim. Een reis door Noorwegen is niet compleet zonder een boottocht. Onderweg bent u getuige van een fabelachtig landschap. Via de Lofoten eilanden bereikt u Tromsø dat gekscherend ook wel eens “Parijs van het noorden” wordt genoemd. Tal van restaurants en typische bars kleuren de gezellige straten. Op de Noordkaap steekt het land als het ware een knobbelige vinger uit in het frisse water van de Noordelijke IJszee.

  • Rondreis Noorwegen 8 dagenWestelijke Fjorden

Uw rondreis door de Westelijke fjorden vangt aan in Bergen en kan zowel met de auto, het openbaar vervoer als met begeleiding worden gemaakt. Onderweg bezoekt u dorpen en plaatsen als Sørfjord en Trolltunga van waar u een werkelijk ongelofelijk uitzicht heeft over de omgeving. Bezoek in Solvorn de opmerkelijke Urnes staafkerk en kies aansluitend voor een wandeling door het Fjærlandsfjord. De reis eindigt in Ålesund en voert u langs tal van kleine dorpen met prachtige Art Nouveau gebouwen.

  • Arctisch Noorwegen

Een tocht door het poolgebied kan niet zonder een sledehondentocht te maken. Ervaar de sensatie als de roedel zich in beweging zet en u de touwtjes in handen heeft. Maar ook een tocht op een sneeuwscooter laat menig hart sneller kloppen. Acht dagen in het Arctische Noorwegen zijn een unieke ervaring en iets waar u nog lang met veel genoegen aan terug zult denken.

Bekijk hier de Noorwegen rondreizen >>

Meer informatie over het maken van een mooie rondreis of het houden van een vakantie in Noorwegen:

Eén gedachte over “Rondreis Noorwegen 8 dagen

  • 17 oktober 2016 om 22:42
    Permalink

    Wij zouden ontzettend graag een mooie reis naar Noorwegen willen maken voor 8 dagen maar in welke periode kan je nou het beste gaan eigenlijk?

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *