Rondreis Noorwegen 5 dagen

Lees hier verder over de rondreizen in Noorwegen voor 5 dagen ->

Rondreis Noorwegen 5 dagen

Rondreis Noorwegen in 5 dagen. Maak een fantastische korte reis door het unieke Noorwegen.

Rondreis Noorwegen 5 dagenNoorwegen is een prima bestemming voor een korte of tussendoor vakantie. Een rondreis van 5 dagen laat u verschillende aspecten zien en brengt u langs de hoogtepunten die het land te bieden heeft. Het is mogelijk om Noorse steden te bezoeken maar als u het echte Noorwegen wilt zien maak dan van de gelegenheid gebruik om het Noorderlicht waar te nemen in het poolgebied. Woeste landschappen, een rendierentocht of avontuur op een sneeuwscooter, veel is mogelijk. Houdt u het liever wat warmer en minder avontuurlijk? Maak dan een 5-daagse cruise door het Noorse fjorden gebied. Op deze pagina komt u meer te weten over het maken van een rondreis Noorwegen 5 dagen.

Bekijk hier de 5 daagse rondreizen door Noorwegen >>

Rondreis Noorwegen 5 dagen:

  • Noorwegen in een notendop

De hoogtepunten van Noorwegen zijn voor iedereen anders en iedereen beleeft deze op zijn of haar eigen manier. Maak een selectie van hetgeen uw voorkeur heeft en ga aan de slag om uw reis samen te stellen. Door wellicht een binnenlandse vlucht toe te voegen worden de mogelijkheden om meer te zien groter en bent u niet gebonden aan Oslo en omgeving.

  • Georganiseerd of zelfstandig?

Rondreis Noorwegen 5 dagenEen 5-daagse rondreis door Noorwegen kunt u zowel zelfstandig als in begeleid groepsverband ondernemen. Voordeel van een georganiseerde reis is dat u zelf niets hoeft te regelen, dat wordt immers allemaal voor u gedaan. U reist doorgaans met gelijk gestemden waarbij de stemming in een groep gemoedelijk is. Wilt u zelf bepalen wanneer en wat u bezichtigd dan kiest u beter voor een zelfstandige rondreis. Deze kunt u laten organiseren en bijvoorbeeld met een (huur)auto ondernemen.

  • De beste reisperiode

Noorwegen is het hele jaar door te bezoeken. Wilt u graag de magie van het winterlandschap in de poolcirkel beleven? Dan is de beste reistijd tussen half november en eind maart. Het hoogtepunt ligt uiteraard op de feestdagen in december. Indien u wilt skiën tijdens de reis dan is maart de beste maand voor uw reis. Het hoogseizoen zijn de maanden juni tot en met augustus. Ook de maanden mei en september zijn interessant met name omdat de prijzen dan wat meer gematigd zijn.

Bekijk hier de bijzondere rondreizen door Noorwegen >>

Meer informatie over rondreizen en vakanties in Noorwegen:

Eén gedachte over “Rondreis Noorwegen 5 dagen

  • 2 november 2016 om 22:12
    Permalink

    Ik zou heel graag voor 5 dagen door Noorwegen willen reizen, aan welke prijs moet je dan ongeveer denken en in welke periode is het dan het beste om te gaan?

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *