Rondreis Noorwegen 21 dagen

Rondreis Noorwegen 21 dagen! Boek nu een geweldige reis naar Noorwegen voor 21 dagen!

Noorwegen is het land van grote tegenstellingen met een gevarieerd en adembenemend landschap. Zijn natuurschoon blijft u eeuwig bij! Ontdek zijn fjorden, pittoreske dorpjes, dichte bossen en glooiende valleien. Noorwegen is een paradijs voor wie graag in de pure natuur verblijft. Een rondreis van 21 dagen is perfect om het land ten volle te ontdekken. Meer te weten komen over het maken van een fantastische rondreis Noorwegen 21 dagen, dan kunt u op één van onderstaande links klikken om het actuele reisaanbod te bekijken. Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis naar Noorwegen en lees hieronder meer informatie over het maken van een reis door Noorwegen voor 21 dagen.

Maak hieronder je keuze en bekijk de informatie over Noorwegen:
Auto / Bus e.a. (vervoer)
Bezienswaardigheden / klimaat
Overnachtingen
Prijzen / mogelijkheden
* Bij TUI is informatie te vinden over Noorwegen en vakanties

Rondreis Noorwegen 21 dagen:

Waarom 3 weken door Noorwegen?

Rondreis Noorwegen 21 dagenNoorwegen heeft een ongewone lange kustlijnen meet van zuid naar noord bijna 1800 km. Het is een land, 10 keer groter als Nederland en heeft ook enkele eilandengroepen: de Lofoten, de belangrijkste en de eilandengroep Spitsbergen (Svalbard.) Zijn natuur is erg divers, van de adembenemende fjorden in het zuiden tot het Noorderlicht of de middernachtzon.

Wie alles in een weekje wil afwerken komt uiteraard tijd te kort om alle hoogtepunten van dit noordelijke land te zien. Niet te vergeten dat Noorwegen enkele prachtige steden kent, zoals Oslo en Bergen.

Voor de planning van u reis, moet u zeker rekening houden met het tijdstip. Een reis tijdens het winterseizoen biedt een totaal andere ervaring en activiteiten als het zomerseizoen. Hou ook rekening met de vier aanwezige ‘landschappen’. Elk met hun fauna en flora:

Ontdek de 4 streken van Noorwegen.

Østlandet omvat het zuidoostelijk deel van het landen is behoorlijk bergachtig, vooral in het westen en noorden, en is zwaar bebost. Vele meren bevinden zich in de regio.
Het berglandschap telt belangrijke wintersport gebieden, de zomerresorts langs de meren en kusten en de stad Oslo maken Østlandet een populaire toeristische bestemming. Vestlandet trekken natuurliefhebbers aan en ligt in West-Noorwegen.

Deze regio kent veel groen, besneeuwde bergtoppen,indrukwekkende fjorden. Trøndelag telt zeven nationale parken en twee natuurreservaten perfect om te wandelen, te fietsen of te vissen. Daar vind u de zeldzame muskusos in de Dovrefjell bergen. In dit gebied liggen enkele mooie historische steden. Nord-Norgeis bekend voor de Noordkaap, de middernachtzon en een vaartocht met de Hurtigruten.

Meer te weten komen over het maken van een mooie rondreis door Noorwegen of het genieten van een vakantie in Noorwegen? Bekijk dan hieronder enkele pagina’s:

Bijgewerkt op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *