Rondreis Noorwegen 2020

Zin in een compleet andere en avontuurlijke vakantie voor 2020? Wat dacht u van een vakantie naar Noorwegen? Het maakt niet uit in welk seizoen u op vakantie wilt want Noorwegen is elk seizoen prachtig! Elk seizoen heeft zijn eigen activiteiten en zijn eigen bijzonderheden. Bekijk hieronder meer informatie over een rondreis Noorwegen in 2020. Tevens heeft u de mogelijkheid om het aanbod te bekijken door op één van de links te klikken.

Maak hieronder je keuze en bekijk de informatie over Noorwegen:
Auto / Bus e.a. (vervoer)
Bezienswaardigheden / klimaat
Overnachtingen
Prijzen / mogelijkheden
* Bij TUI is informatie te vinden over Noorwegen en vakanties

Rondreis Noorwegen 2020

Een zomervakantie in Noorwegen.
Rondreis Noorwegen 2020In de zomer is Noorwegen een mooi en warm land. Zo ligt de temperatuur er dan vaak tussen de 25 en 30 graden. Bij de kust is het vaak rond de 18 graden. In de zomer is er volop de gelegenheid om te genieten van dit geweldige land. De activiteiten die er te doen zijn:

  • Wandelen –> In Noorwegen zijn korte wandelingen te maken maar ook dagtochten of zelfs meerdaagse tochten. Zeker de tochten door de Noorse bergen zijn aan te raden in de zomer.
  • Fietsen –> Niet alleen te voet, maar ook op de fiets zijn mooie en bijzondere tochten te ondernemen. Noorwegen kent uitgestrekte bergweiden met super mooie berguitzichten. Daarnaast heeft Noorwegen mooie routes uitgestippeld!
  • Te water –> In Noorwegen zijn ook volop kano’s en boten te huren.

Naast bovengenoemde activiteiten is er in Noorwegen ook gelegenheid om paard te rijden, te raften, te zwemmen en natuurlijk om te vissen!

Een wintervakantie in Noorwegen.

De winter in Noorwegen is om stil van te worden, het land is dan bedekt onder de sneeuw. Dit geeft dan weer volop de gelegenheid om te skiën, snowboarden, airboarden, SMX sneeuwfietsen en om een rit te maken op een sneeuwscooter. Tijdens de wintermaanden kunt u ook een echte rit maken in een hondenslee met Huski honden en is het mogelijk om een hele speciale helikoptervlucht te maken over het schitterende land.

Kortom, of u nu op zoek bent naar een vakantie in de zomer, najaar of winter, Noorwegen is prachtig. Dit levert zeker prachtige herinneringen op voor later! Het kan ook ontzettend leuk zijn om een mooie rondreis door Lapland te maken, dit is het Noordelijke gedeelte van Noorwegen. Een rondreis Lapland maken of een vakantie Lapland boeken? Bekijk dan eerst de beste reistijd voor Lapland.

Enkele interessante pagina’s voor het maken van een rondreis door Noorwegen:

Bijgewerkt op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *