Rondreis Noorwegen 14 dagen

Rondreis Noorwegen veertien dagen! Geniet van een heerlijke vakantie in een bijzonder land!

Noorwegen ontdekken lukt bijna niet binnen een paar dagen. Het is aan te raden om zo lang mogelijk uit te trekken wanneer u veel van het land wilt zien. Noorwegen heeft namelijk ontzettend veel te bieden: van bruisende steden tot aan indrukwekkende natuur. U zult er zich honderd procent zeker niet vervelen. Wat dacht u van veertien dagen rondtrekken met de auto? Onderweg verblijft u op diverse plekken: van luxe hotels in sfeervolle steden tot aan lieflijke hutjes in het bos. U kunt uw eigen slaapplekken volledig zelf samenstellen of u kunt er voor kiezen om dit door een specialist te laten doen. Bekijk hieronder meer informatie over de mogelijkheden voor het maken van een rondreis Noorwegen 14 dagen.

Maak hieronder je keuze en bekijk de informatie over Noorwegen:
Auto / Bus e.a. (vervoer)
Bezienswaardigheden / klimaat
Overnachtingen
Prijzen / mogelijkheden
* Bij TUI is informatie te vinden over Noorwegen en vakanties

Rondreis Noorwegen 14 dagen:

Er zijn verschillende prachtige routes die u kunt rijden tijdens een veertiendaagse autovakantie. Een van de mooiste en populairste routes van twee weken die u kunt rijden is de autoroute vanaf Bergen naar Oslo. U vertrekt per Fjord Line van Hirtshals naar Bergen waar het avontuur kan beginnen. Onderweg komt u onder andere langs het bekende plaatsje Flåm, een dorp dat omgeven is door een fantastisch spektakel van natuur.

Flåm

Rondreis Noorwegen 14 dagenFlåm is omgeven met steile bergen en dalen, wat veel mooie plaatjes oplevert. Misschien kent u de bekende treinroute Bergen – Oslo wel waar u onderweg ook een treintje kunt pakken naar dit bijzondere dorp. Tijdens een rondreis met de auto kunt u echter echt zelf weten waar en wanneer u naar deze plaats gaat. Met de auto Noorwegen ontdekken is een van de mooiste manieren om het land echt te kunnen ontdekken.

  • Binnen veertien dagen zoveel mogelijk van Noorwegen zien
  • Verblijf in luxe hotels en/of lieflijke boshutjes
  • Er zijn talloze routes die u kunt rijden met de auto
  • Een van de bekendste (auto)routes is die van Bergen naar Oslo (of andersom)
  • Bezoek het plaatsje Flåm waar u versteld zult staan van de krachtige natuur
  • Een autovakantie door Noorwegen is dé manier om het land te ontdekken

Bent u van plan om een mooie reis door Lapland te boeken voor de reisduur van 14 dagen? Klik dan hieronder op de link om de aanbiedingen en mogelijkheden te bekijken. Wij wensen u veel plezier met het vinden van de perfecte reis door Noorwegen voor 14 dagen.

Meer informatie over rondreizen en vakanties:

Bijgewerkt op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *