Rondreis Noorwegen 10 dagen

Lees hier verder over de rondreizen in Noorwegen voor 10 dagen ->

Rondreis Noorwegen 10 dagen

Een rondreis door Noorwegen in 10 dagen. Alles over het maken van een 10 daagse reis door het bijzondere Noorwegen.

Rondreis Noorwegen 10 dagenEen rondreis door Noorwegen maken in 10 dagen (rondreis Noorwegen 10 dagen) is mogelijk wanneer alles goed is uitgestippeld. Dat kan men wel overlaten een tourorganisatie die regelmatig dit soort reizen maken. Noorwegen is een prachtig land voor iemand die van de natuur houdt. Het is een land van bossen, meren, gletsjers en watervallen. Er zijn momenten bij, wanneer je door Noorwegen rijdt, dat het land zeer liefelijk overkomt. Een stukje verder is het vervolgens weer ruig en zeer indrukwekkend. Het is er altijd kleurrijk. Het bezichtigen van de fjorden zal men zeker niet vergeten. Wanneer u deze aanschouwt dan reizen de rotswanden van de fjorden soms loodrecht omhoog vanuit zee. De rotswand kan dan een zeer diepe steile afgrond zijn. Dat zijn indrukken die u een levenslang nooit meer zal kunnen vergeten. Ook zal men tijdens de rondreis aandacht besteden aan de hoogvlakten die Noorwegen heeft. Ook zijn er liefelijke dalen en mooie steden. Denk hierbij aan de hoofdstad Oslo maar ook aan Hamar en Lillehamer.

Bekijk hier de rondreizen door Noorwegen voor 10 dagen en andere reizen >>

Rondreis Noorwegen 10 dagen:

Rondreis Noorwegen 10 dagenAlleen al de heen- en terugreis zijn, in een groepsverband, een belevenis. Voordat u in Noorwegen aankomt heeft u verschillende landschappen doorkruist. Ook zal u genieten van de luxe maaltijden die u op een van de luxe ferryboten aangeboden krijgt. Wanneer u dus voor een dergelijke reis kiest, kiest u voor luxe. Alles wordt goed verzorgt. Zo’n reis boeken is vaak niet zo kostbaar dan wanneer men alles zelf met een persoon van het reisbureau regelt. De kosten liggen ongeveer op €900,- per persoon wat nog afhankelijk is van de periode in het jaar dat u gaat.

Zelfstandig de rondreis maken
Indien u zelfstandig de tocht wilt maken kan het ook een luxe reis worden. Daarvoor moet u dan wel samen met een persoon van het reisbureau alles laten vastleggen. Alles zal dan geregeld moeten zijn. Wilt u de tocht ook in 10 dagen maken dan kunt u aangeven wat u gedurende die 10 dagen wilt gaan bekijken. Vaak zijn 10 dagen te kort om veel te gaan bezichtigen omdat het zo’n groot land is.

Wanneer u meer te weten wilt komen over het maken van een mooie rondreis door Noorwegen voor 10 dagen of voor een andere reisduur, dan kunt u hieronder de reizen terugvinden. Ook kan het ook ontzettend gaaf zijn om Lapland mee te pakken als daar tijd voor is. Een rondreis door Lapland (rondreis Lapland), bijvoorbeeld het overnachten in een heus ijshotel, een mooie tocht maken met sledehonden of misschien wel het overnachten in een blokhut? Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de mogelijkheden in Lapland. Bekijk hieronder de reizen door Noorwegen door op de blauwe tekstlink te klikken. U komt bij de specialist terecht waar u een reis kunt boeken.

Bekijk hier meer over rondreizen door Noorwegen voor 10 dagen e.a. >>

Meer informatie over rondreizen:

2 gedachten over “Rondreis Noorwegen 10 dagen

  • 15 november 2016 om 13:45
    Permalink

    Wat lijkt het me geweldig om eens die kant op te gaan!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *