Rondreis Noorwegen 1 week

Lees hier verder over de rondreizen in Noorwegen voor 1 week ->

Rondreis Noorwegen 1 week, veel plezier!

Rondreis in Noorwegen in een week!

Rondreis Noorwegen 1 weekEen rondreis maken door Noorwegen is mogelijk maar daarbij moet er wel van uitgaan dat u niet alles zal kunnen bezichtigen in een week (rondreis Noorwegen 1 week). U kan moeilijk Oslo, de hoofdstad van Noorwegen, goed gaan bezichtigen en toch ook nog naar de Noordkaap gaan. Er zal natuurlijk een keus gemaakt moeten worden. Wanneer u een dergelijke reis wilt boeken en zo veel mogelijk wil zien, dan kunt het beste met een busreis meegaan die in een week een deel van Noorwegen zal laten zien. Op de eerste plaats wordt alles voor zo’n reis geregeld en hoeft u alleen maar in principe voor uw kleren en papieren te zorgen en natuurlijk geld om uit te geven. Bekijk op deze pagina meer informatie over het maken van een mooie rondreis door Noorwegen in 1 week.

Bekijk hier de rondreizen voor 1 week in Noorwegen >>

Rondreis Noorwegen 1 week:

Op het reisbureau zijn verschillende mogelijkheden om uw reis Naar Noorwegen te boeken. Probeer wel in de zomermaanden te gaan want dan kunt u lekker genieten om alles te gaan bekijken waarvan u gedroomd heeft. Het is vaak ook gezelliger om met een groepsreis mee te gaan, wanneer je naar een dergelijk land gaat, om het een en ander te gaan bezichtigen. Wanneer je zeker Oslo wilt gaan bezichtigen dan zal, zoals afgesproken, men je daar met het gezelschap naar toe brengen.

Oslo
Wanneer je met de bus bij het hotel aankomt zal men je aangeven welke kamer je hebt. Indien je je hebt opgefrist kan je alleen of in gezelschap van anderen Oslo gaan bezichtigen. Het is natuurlijk wel afhankelijk van de tijd dat je aankomt. Wanneer het wat laat in de middag is of vroeg in de avond zal men eerst gaan eten. Men zal dan pas de volgende dag de gelegenheid krijgen om Oslo te gaan bekijken. Dat kan men doen onder begeleiding van een gids of zelfstandig alles gaan bekijken. Het is maar waar u zelf de voorkeur voor heeft. Na een paar dagen in Oslo te zijn geweest zal men met de bus andere bezienswaardigheden gaan bezoeken die niet te ver van Oslo liggen. Omdat je met een groep bent is het vaak gezelliger, zowel in de bus als tijdens het verblijf in een hotel.

Bekijk hier de bijzondere Noorwegen reizen >>

Wil je meer te weten komen over het maken van een rondreis in Noorwegen, dan kan je ook eens een kijkje nemen op: www.noorwegenvakantie.net.

Meer informatie over rondreizen en vakanties in Noorwegen:

2 gedachten over “Rondreis Noorwegen 1 week

 • 20 december 2016 om 12:41
  Permalink

  Ik wil heel graag voor een week naar Noorwegen gaan, in welke maand kan je dan het beste reizen naar dit mooie land eigenlijk?

  Beantwoorden
 • 14 januari 2017 om 15:41
  Permalink

  Als je voor een week naar Noorwegen wilt gaan is het dan aan te raden om een stukje Lapland mee te pakken of is daar onvoldoende tijd voor als je ook nog de hightlights mee wilt pakken?

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *