Noorwegen vakantie

Noorwegen het land met de vele mogelijkheden voor een vakantie.

Voor het boeken van een reis naar Noorwegen moet u gemiddeld dieper in de buidel tasten, dan voor welk ander land dan ook. Noorwegen behoort tot een van de duurdere landen om er op vakantie te gaan. Ondanks echter, dat het gemiddeld 70% duurder is, zal u er zeker geen spijt van hebben. U zal tijdens een bezoek aan Noorwegen een geweldige vakantie kunnen beleven. Bekijk hieronder meer informatie over een Noorwegen vakantie, tevens heeft u de mogelijkheid om een mooie reis te boeken.

Maak hieronder je keuze en bekijk de informatie over Noorwegen:
Auto / Bus e.a. (vervoer)
Bezienswaardigheden / klimaat
Overnachtingen
Prijzen / mogelijkheden
* Bij TUI is informatie te vinden over Noorwegen en vakanties

Noorwegen vakantie:

  • Mogelijkheden voor een vakantie in Noorwegen.

Noorwegen vakantieNoorwegen biedt bijna voor alles de beste mogelijkheden om ernaartoe te gaan. De natuur is er overweldigend mooi. De fjorden die er zijn, steken kilometers diep het land in. Daarnaast kan je er op de besneeuwde hoogvlaktes heerlijk skiën. Daarnaast kan je, als je onder begeleiding bent, een tocht maken door de onmetelijk grote bossen. Je moet er altijd voor zorgen dat je, bij elke excursie die je er maakt, een ervaren gids bij je hebt.

Hij/zij weet als geen ander wat er moet gebeuren als je, in het hoge noorden van Noorwegen, oog in oog komt te staan met een wilde beer. Zou je alleen zijn dan kunt u zich voorstellen wat er dan zou gebeuren. Ook bij een weersverslechtering, die er in een zeer kort tijdsbestek kan optreden, moet men weten waar men kan schuilen. Ook kan de gids u de mooiste plekken laten zien. Ondanks dat een ervaren gids niet goedkoop is, is hij/zij noodzakelijk.

Land, Noorwegen een bijzonder gebied voor een vakantie.

Het land is zeer groot en uitgestrekt. De meeste mensen die in Noorwegen wonen hebben hun verblijfplaats in Oslo, de hoofdstad van Noorwegen. De wegen zijn er goed begaanbaar maar van rechte wegen heeft men er nog nooit gehoord. Het gaat er constant op en neer. Daardoor is de gemiddelde snelheid, die je, er met een auto kunt rijden, laag. De mensen die er wonen zijn allemaal even aardig. Het land is dunbevolkt. Het is ook een land waar u een goed verblijf met kinderen kunt hebben. Er zijn mooie attractieparken die een bezoek zeker de moeite waard zijn.

Meer informatie:

Bijgewerkt op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *