Noorwegen rondreis

Noorwegen rondreis, maak deze fantastische reis door het prachtige Noorwegen. Kom op deze pagina veel te weten over het maken van een rondreis door Noorwegen en ook heb je de mogelijkheid om de prijzen te bekijken van zo’n bijzondere reis.

Wilt u het liefst alle mooie plekjes op de wereld eens gezien hebben? Dat moet het land Noorwegen zeker op de lijst komen te staan. In Noorwegen is namelijk van alles te zien en te beleven en er is voor ieder wat wils. Maak een rondreis door dit fantastische land en leer de cultuur en de natuur, maar ook de gastvrije bevolking van dit Scandinavische land kennen. Nieuwsgierig naar wat er allemaal te zien en te beleven valt? Lees dan snel verder over een Noorwegen rondreis! Wanneer u de mooiste rondreizen door Noorwegen wilt gaan bekijken dan kunt u hieronder op de link klikken.

Maak hieronder je keuze en bekijk de informatie over Noorwegen:
Auto / Bus e.a. (vervoer)
Bezienswaardigheden / klimaat
Overnachtingen
Prijzen / mogelijkheden
* Bij TUI is informatie te vinden over Noorwegen en vakanties

Noorwegen rondreis:

Rondreis Noorwegen, leuke informatie.
Noorwegen rondreisWie aan Noorwegen denkt, zal al snel in de natuur terecht komen. Noorwegen heeft namelijk ontzettend mooie plaatsen met ongerepte natuur. Daarmee worden niet alleen de Fjorden bedoeld, maar ook prachtige gletsjers, bossen vol met leven of unieke watervallen. Natuurlijk is er naast natuur ook volop cultuur te vinden in het land. Niet alleen in de stad Oslo is er van alles te zien; ook de typische landelijke cultuur van de kleinere dorpjes en het platteland zijn de moeite waard om te leren kennen.

Belangrijke tips

Van plan om een rondreis naar Noorwegen te maken? Hieronder zijn enkele belangrijke tips op een rijtje gezet over dit prachtige land:

  • Noorwegen kan het beste in de zomer worden bezocht. Niet alleen is de natuur dan vele malen mooier; het is ook nog eens veel langer licht
  • Een visliefhebber? Dan is de vakantie naar Noorwegen eigenlijk bij voorbaat al geslaagd. In dit land zijn namelijk zowel zoetwatervissen als zoutwatervissen in overvloed te vinden.
  • In Noorwegen zijn de meest bijzondere wandelingen te maken. Combineer dit met het maken van enkele prachtige foto’s van de omgeving en een fantastische dag is gegarandeerd!
  • Een van de meest beroemde volken uit de geschiedenis van Noorwegen zijn de Vikingen. Het verleden van dit ruige volk is op veel verschillende plaatsen in het land te zien. Zo beschikt Oslo over een museum waar enkele Vikingschepen tentoongesteld worden.

Meer informatie over Noorwegen reizen:

Bijgewerkt op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *