Kaart Noorwegen

Met welke bestemming u ook naar Noorwegen reist een goede kaart is onontbeerlijk. Door gebruik te maken van een duidelijke kaart komt u op de meest bijzondere plekjes en ziet u interessante bezienswaardigheden. Naast een gedetailleerde wegenkaart is het aan te raden om deelkaarten aan te schaffen voor het gebied waar u op reis gaat. Bekijk voor aanvang van uw reis de kaart van Noorwegen en stippel op uw gemak de mooiste route uit naar de plaats van uw bestemming. Zo heeft u alle tijd om uit te zoeken wat u onderweg tegenkomt en wat eventueel de moeite waard is om een (korte) omweg voor te maken. Bekijk hieronder de kaart van Noorwegen.

Maak hieronder je keuze en bekijk de informatie over Noorwegen:
Auto / Bus e.a. (vervoer)
Bezienswaardigheden / klimaat
Overnachtingen
Prijzen / mogelijkheden
* Bij TUI is informatie te vinden over Noorwegen en vakanties

Waar ligt Noorwegen?

Kaart Noorwegen, wegenkaarten etc.:

  • Noorse wegenkaarten

Maakt u met de auto een rondreis door Noorwegen? Dan is een goede wegenkaart aan te raden. Bekijk vooraf online verschillende plattegronden van het land en maak van de mogelijkheid gebruik om in te zoomen op steden, plaatsen en fjorden. Door gebruik te maken van de zoomfunctie kunt u uw reis nog beter plannen en is het onderweg met een papieren kaart beter en eenvoudiger navigeren. Uiteraard is het mogelijk om in steden als Oslo, Bergen en Trondheim stadsplattegronden te gebruiken. Hiermee vindt u eenvoudig uw weg naar de historische centra en de verschillende bezienswaardigheden.

Wandelkaart Noorwegen

Speciaal voor wandelliefhebbers zijn er zowel wandelkaarten als wandelgidsen verkrijgbaar. In de wandelgidsen zijn korte en lange wandeltochten opgenomen met uitleg over hetgeen u onderweg tegenkomt. Maakt u liever gebruik van een wandelkaart dan heeft u de mogelijk om uw eigen wandelroute uit te stippelen en onderweg bijvoorbeeld in een plaatselijke trekkershut te overnachten.

Neem altijd een kaart van Noorwegen mee

Iedereen maakt tegenwoordig gebruik van navigatiesystemen die de weg van A naar B voor u uitstippelen. Tijdens uw reis door Noorwegen wilt u echter meer zien dan de standaard snelweg. Neem daarom in uw bagage een kaart mee. Trakteer u zelf op de meest onverwachte ontmoetingen en schilderachtige vissersdorpjes. Met een kaart heeft u de mogelijkheid om buiten de gebaande paden te reizen, iets waar de meeste navigatiesystemen doorgaans niet zo dol op zijn.

Meer informatie over Noorwegen:

Bijgewerkt op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *