Goedkope rondreis Noorwegen

Boek een mooie goedkope reis naar het prachtige Noorwegen. Op deze pagina kom je alles te weten over de goedkopere rondreizen door Noorwegen.

Noorwegen strekt zich uit tussen de Baltische Zee en de Noordelijke IJszee. Het is de thuisbasis van Europa’s meest adembenemende landschappen. U verliest uzelf zonder meer in de theatrale achtergrond. De fjorden, de inhammen en baaien hebben iets magisch wat u zich nog lang zult herinneren. Bekijk wilde dieren zoals otters, elanden en dassen. Maak een boottocht om walvissen in hun natuurlijke habitat te spotten en trek als een goed uitgeruste avonturier de poolcirkel in. Noorwegen is een ontsnapping voor zowel natuur- en cultuurliefhebbers.
Noorwegen is daarnaast bekend als een van de duurste landen in Europa. Zowel accommodatie, eten als transport kunnen prijzig zijn. Het maakt daarbij niet uit of u in de stad of op het platteland verblijft. Op deze pagina komt u meer te weten over het maken van een bijzondere rondreis door Noorwegen, wat er mogelijk is en de prijzen door op één van de links te klikken.

Maak hieronder je keuze en bekijk de informatie over Noorwegen:
Auto / Bus e.a. (vervoer)
Bezienswaardigheden / klimaat
Overnachtingen
Prijzen / mogelijkheden
* Bij TUI is informatie te vinden over Noorwegen en vakanties

Goedkope rondreis Noorwegen:

Een aantal tips die uw rondreis door Noorwegen aanmerkelijk goedkoper maken:

  • Regel tijdig uw vervoer

Goedkope rondreis NoorwegenNet als op andere Europese bestemmingen kunt u besparen op vervoer indien u tijdig boekt. Reserveer vliegtickets ruim voor de vlucht. Soms kunt u hiermee de helft van de kosten besparen. Last minute tickets kosten doorgaans meer dan op tijd gekochte tickets. Hetzelfde is van toepassing op kosten voor overtochten met veerboten. Hoe eerder u de reservering maakt hoe lager het tarief is.

  • Maaltijden

De prijs van maaltijden ligt in Noorwegen behoorlijk hoog. Neem daarom ter overweging mee om tenminste een aantal dagen van de rondreis zelf in uw maaltijden te voorzien. Kiezen voor een vegetarische maaltijd bespaart u geld. De goedkoopste plaatsen om uit eten te gaan zijn shoarma of pizza. Onderweg picknicken is overigens een avontuur op zich als u voor een plaats met een spectaculair uitzicht kiest. De prijs hiervan is onbetaalbaar en geeft u bovendien een onvergetelijke herinnering aan Noorwegen.

Accommodaties in Noorwegen

Hotels hanteren stevige tarieven. Vooraf gericht zoeken naar aanbiedingen en alternatieve overnachtingsmogelijkheden kan u veel geld besparen. B&B’s, vakantiewoningen, campings en trekkershutten bevinden zich verspreid over Noorwegen en zijn doorgaans betaalbare mogelijkheden. Laat u verrassen door een gastvrije bevolking en nog niet door de massa ontdekte dorpen en plaatsen. Een goedkope rondreis door Noorwegen maken kan voor een ontzettend gave belevenis zorgen. Ook kan het mooi zijn om een stukje van Lapland mee te maken in uw rondreis (rondreis Lapland).

Meer informatie:

Bijgewerkt op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *