Campings Noorwegen

Informatie over campings in Noorwegen en meer.

Houdt u van kamperen in een mooie rustige omgeving? Dan is Noorwegen een fantastisch land om vakantie te vieren, op een van de vele ruimopgezette campings die op mooie plekjes in het land te vinden zijn. In de bossen, aan een fjord, in het indrukwekkende berggebied of aan een prachtig meer, er is volop keuze uit de ruim 800 campings in Noorwegen (campings Noorwegen). Wilt u liever luxe kamperen dan is het op veel campings ook mogelijk om een huisje of hut te huren. Op deze pagina komt u meer te weten over campings in Noorwegen, bijvoorbeeld die leuk zijn wanneer u een autorondreis aan het maken bent door Noorwegen of wilt genieten van een bepaalde plek in Noorwegen.

Maak hieronder je keuze en bekijk de informatie over Noorwegen:
Auto / Bus e.a. (vervoer)
Bezienswaardigheden / klimaat
Overnachtingen
Prijzen / mogelijkheden
* Bij TUI is informatie te vinden over Noorwegen en vakanties

Campings Noorwegen, meer informatie:

Er is een diversiteit aan campings op verschillende mooie plekken zoals:

Wakker worden naast een Fjord
Wat is er mooier dan s ‘ochtends bij het opstaan een magnifiek uitzicht te hebben op een fjord. Op vele campings in Noorwegen kunt u dit beleven en kunt u vaak vanaf de camping mooie wandelingen en excursies maken.

Campings NoorwegenUitrusten op een zandstrand
Wilt u liever uitrusten op een strand? Dat kan ook in Noorwegen! Naar het noorden toe aan de westelijke kust zoals aan de Lofoten bevinden zich talloze beschutte baaien met zandstranden waar u heerlijk kunt genieten van een ongerepte natuur. Hier vindt u ook een aantal prachtig gelegen campings.

• Wandelen in de natuur
Wilt u graag wandelen of fietsen? In het oosten van Noorwegen zijn er vele bossen en bergen. Bovendien zijn er talrijke meren waar u prima kunt vissen.

Wildkamperen?
Noorwegen wordt vaak bestempeld als het duurste land te wereld. Wilt u geld besparen en de woeste natuur trotseren, ga dan wildkamperen. Dit kan in Noorwegen volgens het ‘allemansrecht’ of ‘allemansretten’ in het Noors, zolang u zich aan de regels houdt.

Citytrip
Wilt u graag shoppen, cultuur opsnuiven of naar een festival? Kamperen in de stad is dan een goedkope manier om er te verblijven.

Kamperen in de winter?
Dat is ook mogelijk in Noorwegen. Bijvoorbeeld in Zuid -Noorwegen waar u vanaf de camping zo op uw langlauflatten het bos in gaat. Dat is pas een echt een natuurbeleving!

Meer informatie over mooie rondreizen en vakanties in Noorwegen:

Bijgewerkt op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *