Camper rondreis Noorwegen

 Camper rondreis Noorwegen: een unieke vakantieherinnering. 

Ontelbare Fjorden en een kilometerslange kustlijn, rust, ruimte, en een prachtige natuur. Verschillende soorten vogels, houten boothuizen en authentieke haventjes. In Noorwegen is dit allemaal te vinden, en de mooiste manier om dit te zien is door middel van een camper rondreis. Overnacht op de meest schitterende zelfgekozen plekken, en geniet. Wanneer u meer informatie te weten wilt komen over het maken van een mooie rondreis met de camper of met de auto door Noorwegen dan kunt u hieronder op de link klikken ..

Maak hieronder je keuze en bekijk de informatie over Noorwegen:
Auto / Bus e.a. (vervoer)
Bezienswaardigheden / klimaat
Overnachtingen
Prijzen / mogelijkheden
* Bij TUI is informatie te vinden over Noorwegen en vakanties

Camper rondreis Noorwegen.

Camper rondreis NoorwegenIn Scandinavië (en dus Noorwegen) mag de camper overal staan, mits het geen privé-terrein betreft, of als het de natuur mogelijk aantast. Door dit recht (die het ‘allemansrecht’ wordt genoemd) zijn de mogelijkheden eindeloos. Noorwegen heeft rustige wegen en uitstekende camper voorzieningen, zoals plekken om uw afval te deponeren en uw chemisch toilet te legen. Parkeer de camper op een bergtop en bekijk de zonsondergang- en/of opgang. Kies een mooie plek om te lunchen, bijvoorbeeld bij een doodstil meer. Fotografeer de vele watervallen.

Of geniet, al dan niet met een goed boek, gewoon van de rust en stilte die deze natuur te bieden heeft. Door deze bijzondere manier van reizen heeft u altijd uw eigen “huis” bij u, en het is niet nodig om vast te blijven zitten op dezelfde plek.

Vanuit het zuiden naar het westen

Trek bijvoorbeeld vanuit het zuiden naar het westen langs de kust waar de vele Fjorden te zien zijn (twee van de Fjorden staan zelfs op de UNESCO wereld erfgoed lijst) en ontdek de vele pittoreske dorpen en steden met veel cultuur en een gezellig uitgaansleven, of rijdt oostwaarts richting de hoofdstad Oslo. In het noorden is de eilandengroep Lofoten en Noordkaap te ontdekken, en kunt u als klap op de vuurpijl ook nog eens het Noorderlicht bewonderen. Geheel naar uw eigen wensen kiest u voor u de meest indrukwekkende route uit. Met een camper door Noorwegen reizen zorgt voor een onvergetelijke ervaring!

Noorwegen biedt met zijn vele verschillende soorten natuur, en het gemak en de vrijheid van het rondrijden met een camper, voor een unieke vakantieherinnering.

Meer informatie over rondreizen en vakanties in Noorwegen:

Bijgewerkt op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *