Bergen Noorwegen

Lees hier verder over de rondreizen en vakanties in Noorwegen ->

Bergen Noorwegen

 Bergen Noorwegen, een hele bijzondere omgeving! Geniet van een mooie reis door Bergen Noorwegen.

Bergen NoorwegenNoorwegen is een populair vakantieland. Dat komt onder andere doordat het een ongelooflijk veelzijdig land is. Er is een bijzondere natuur en fantastische cultuur. Bovendien zijn er ook nog enkele steden waar van alles te zien is. De twee grootste steden, Oslo en Bergen, zijn door middel van een tunnel met elkaar verbonden. Van Oslo weten de meeste mensen veel, maar wat valt er dan eigenlijk precies te beleven in Bergen? Hieronder wordt van alles verteld over deze prachtige stad. Op deze pagina komt u meer te weten over Bergen in Noorwegen en heeft u de mogelijkheid om een reis te boeken en meer informatie in te winnen over de mogelijkheden tot het boeken van een vakantie in Noorwegen.

Bekijk hier alles over Bergen in Noorwegen >>

De kaart van Bergen in Noorwegen:

Bergen
Bergen heeft een prachtig oud stadscentrum. Het is voor de cultuurliefhebbers heerlijk om hier eens op het gemakje rond te snuffelen. Er zijn diverse musea te vinden en ook de gebouwen in dit oude stadscentrum hebben historie. Dat is echter lang niet het enige dat in deze stad te beleven is. Hieronder is een lijstje opgenomen met enkele bezienswaardigheden in Bergen. Het is aan te raden om hier zeker eens een kijkje te nemen.

Bergen Noorwegen, meer informatie:

  • Vanuit de hele wereld komen mensen naar Bergen om de berg Fløien te bezoeken. Vanuit het centrum van de stad loopt er een kabelbaan naar de top van de berg. Dit is ruim 300 meter hoog en daardoor heeft u een prachtig uitzicht over de stad en de omliggende Fjorden. Bovenaan de berg zijn ook verschillende restaurants en is het mogelijk om deel te nemen aan enkele georganiseerde wandelingen.
  • Ook Gamle Bergen is een aanrader om te bezoeken. Dit is een openluchtmuseum waar de stad Bergen tentoongesteld wordt hoe het er in de achttiende en negentiende eeuw uitzag. Er zijn tientallen huizen en andere gebouwen uit dat tijdperk tot in de detail nagebouwd.
  • Tijdens uw bezoek aan Bergen, dient u ook zeker de vismarkt in het centrum van de stad eens met een bezoek te vereren. Dit is een enorme overdekte vismarkt waar alle mogelijke soorten en maten vis te vinden zijn; van hele, onbewerkte vissen tot verse sushi!

Bekijk hier de Noorwegen Bergen en tips >>

Wanneer u meer te weten wilt komen over het maken van een mooie reis door Noorwegen, dan kunt u hieronder meer informatie inwinnen (pagina’s) en op de blauwe links op deze pagina.

Eén gedachte over “Bergen Noorwegen

  • 19 januari 2017 om 13:55
    Permalink

    Bergen Noorwegen lijkt mij echt spectaculair, zeker als je met de auto die kant op gaat. Is dat wel aan te raden? Hoeveel dagen Bergen is te doen? Graag ontvang ik meer tips.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *