Autovakantie Noorwegen

Autovakantie Noorwegen

 Autovakantie Noorwegen, een aanrader! Heel veel plezier met het boeken van een geweldige autovakantie in Noorwegen en geniet van de unieke omgeving.

Autovakantie NoorwegenVoordat u een reis naar Noorwegen wilt maken en deze helemaal wil laten vastleggen, zoals bijvoorbeeld de verblijfplaatsen, is het belangrijk dat u daarvoor naar een erkend reisbureau gaat. Zo moet u weten de periode dat u wilt gaan en wat u er wilt gaan doen. Wanneer u dat weet kunnen zij u de juiste adviezen geven die van belang zijn voor het boeken van de reis. Zij zullen ook wijzen op de kosten waar u rekening mee moet houden. Een reis naar Noorwegen zal zeker niet goedkoop zijn. Het is een van de duurste landen om er voor een vakantie naar toe te gaan. Het is gemiddeld 70% duurder dan Nederland voor wat betreft de voeding en drinken. Toch zal, als de reis goed is gepland, u een onvergetelijke periode in Noorwegen hebben. Zo zal u ook tijdens de rondreis precies moeten weten waar u zal verblijven.

Bekijk hier de autovakanties >>

Bekijk hieronder meer informatie over het maken van een fantastische autovakantie in Noorwegen. Waar u kan overnachten, eten en drinken. Dat kan op een plaats zijn, maar velen willen Noorwegen doorkruisen om zo toch bij de Noordkaap te komen. De wegen zijn er goed begaanbaar ondanks dat er geen rechte wegen zijn. Het lijkt ook vaak alsof je in de achtbaan zit. De wegen lopen op en neer.

Autovakantie Noorwegen:

Oslo
Het is ook handig om als hoofdverblijfplaats Oslo te kiezen, de hoofdstad van Noorwegen. Van hieruit kunt u dan verschillende tochten maken. Wanneer je dan in de namiddag weer terugkomt bij het hotel, kunt u, na zich te hebben opgefrist, lekker in het uitgaansleven storten. In Oslo zijn er voldoende bezigheden. U kunt lekker uit eten gaan in een van de vele restaurants en genieten van een heerlijke maaltijd. Het eten in Noorwegen is er zeer goed. Noorwegen staat bekend om zijn vele topkoks. Het eten zal voornamelijk vis zijn hoewel u er ook wild kunt eten. Na heerlijk te hebben gegeten is het heerlijk vertoeven op een van de vele terrasjes. Er heerst een gezellige sfeer. Noorwegen is een perfect vakantieland als alles goed vooraf is geregeld. Wanneer je een mooie rondreis door Noorwegen wilt gaan maken dan kan het ook ontzettend gaaf zijn om Lapland mee te pakken (rondreis Lapland).

Meer informatie over rondreizen en vakanties in Noorwegen:

2 gedachten over “Autovakantie Noorwegen

 • 19 januari 2017 om 13:54
  Permalink

  Is het aan te raden om met een eigen auto die kant op te gaan of heb je daar toch een andere auto voor nodig? Iemand ervaring en tips?

  Beantwoorden
  • 31 augustus 2018 om 14:31
   Permalink

   Het kan een echte aanrader zijn om met de auto naar Noorwegen te gaan.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *