Autorondreis Noorwegen

Autorondreis door Noorwegen maken? Een bijzondere ervaring.

Ontdek de pure schoonheid van Noorwegen met een autorondreis die u alle vrijheid biedt. Met een voorgestelde route, hotels en vluchten die op voorhand gereserveerd zijn is dit een ideale en avontuurlijke manier er niet een makkelijkere manier om de fjorden en bergen van Noorwegen te ontdekken. Bekijk hieronder meer informatie over het maken van een fantastische rondreis met de auto door Noorwegen.

Maak hieronder je keuze en bekijk de informatie over Noorwegen:
Auto / Bus e.a. (vervoer)
Bezienswaardigheden / klimaat
Overnachtingen
Prijzen / mogelijkheden
* Bij TUI is informatie te vinden over Noorwegen en vakanties

Autorondreizen door Noorwegen:

Waar de Noorse wegen ons leiden!

Een zomerse autorondreis neemt u mee op een epische tour langs de prachtige fjorden, door de bergpassen en langs kronkelende wegen die u verbluffende uitzichten op de valleien laat zien. Zie de wereldberoemde Geirangerfjord, luister naar de donderende watervallen en neem de charme en charisma van de steden in u op die u bezoekt.

Hoogtepunten van de autoreis.

Hier volgt een aantal hoogtepunten die perfect met de wagen bereikbaar zijn.

  • Autorondreis NoorwegenDe hoofdstad Bergen
  • Het mooie Instefjord
  • Het Balestrand
  • Olden, met zijn Briksdalsbreen gletsjer
  • Stranda met de Geirangerfjord
  • de Art Nouveau-stad Ålesund
  • Lesja,een traditioneel bergdorp
  • Het Dovre National Park in Lillehamer
  • De kosmopolitische hoofdstad Oslo

De voordelen van een self-drive vakantie

Met een autoreis bepaalt u het algemene tempo van de vakantie. Ongeacht het type auto die u kiest, heb je de totale vrijheid en flexibiliteit om plaatsen buiten de gebaande paden te bezoeken en daar zoveel tijd besteden als je daar wilt. U kunt genieten van meer comfort en privacy. Noorwegen beschikt over een uitstekend wegennet, zodat u zich daarrond geen zorgen hoeft te maken. Specialisten die de route hebben opgesteld, bezoeken de accommodaties regelmatig,zodat u ook hierop kunt vertrouwen. Zij zullen u voorzien van gedetailleerde aantekeningen , afstanden en alle andere relevante informatie, zoals nabijgelegen bezienswaardigheden.

Het is allemaal heel eenvoudig! Een autorondreis Noorwegen is inclusief vluchten, accommodatie en een huurauto. Het enige wat u hoeft te doen is komen opdagen op de luchthaven!

Een mooie autorondreis door een ander gebied maken, bijvoorbeeld door Zweden (rondreis Zweden) of misschien wel het Finse gedeelte van bijvoorbeeld Lapland (rondreis Lapland).

Meer informatie over rondreizen in Noorwegen:

Bijgewerkt op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *